Welkom op de site van Winkelcentrum Ypenburg. U vindt hier een diversiteit aan winkels, aan een brede voetgangerszone in de directe nabijheid van vele parkeerplaatsen.

Naast 2 aantrekkelijke supermarkten is er ook een ruim aanbod van gespecialiseerde winkeliers welke u bij uw aankoop zeer vakbekwaam kunnen adviseren. Of het nu om de dagelijkse dingen gaat zoals vers brood, vlees en vis, groenten, wijnen, alle dranken, cosmetica, reinigen en stomen, parfumerie, dieren en hun verzorging, kappers, bloemen, speelgoed, tabak, mode, een zonnestudio, fietsen, snoepgoed, filmverhuur of zelfs geneesmiddelen, voor al deze zaken kunt u in ons winkelcentrum terecht.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook makelaars, reisbureau’s en een bank met meerdere pinautomaten in ons centrum gevestigd. Daarnaast zijn er ook een makelaar, een bank en twee pinautomaten in ons centrum gevestigd.

Ook voor het buiten de deur eten en drinken kunt u in ons centrum volop terecht; de vele horecazaken bieden u hierin volop keuze. Van de koffie met vlaai op het terras, een pilsje  van de tap met een uitstekende daghap, het Griekse restaurant of de afhaal bij de snackbar of originele roti, u vindt het bij Winkelcentrum Ypenburg in Den Haag.

Tot gauw!